Företagsevent i Stockholm

I samband när vi planerade nästa företagsevent i Stockholm på jobbet så brainstormade vi vad vi skulle kunna ha för aktivitet, vi hade redan gjort alla möjliga saker som att ha gruppaktiviteter, ha stand-up komiker, paintball, lazer game med mera. Vi fick sitta bra länge och fundera men till slut kom vi fram till något annorlunda och unikt.

En i gruppen kom med det briljanta förslaget att boka en trollkarl och skapa en magisk afton för alla på företaget där vi hade levande kandelabrar där vi alla skulle klä ut oss till vår favorittrollkarl på film, det skulle kunna vara Gandalf, Harry Potter, Lord Voldemort, Saruman eller till exempel Albus Dumbledore.

En jättekul idé och initiativ tyckte vi. Vi var dock inte säkra på var vi skulle ha vår företagskonferens ännu, vi tänkte att vi antingen skulle ha den i Stockholm eller Göteborg så isåfall skulle vi boka en trollkarl i Stockholm eller en trollkarl Göteborg beroende på var vi skulle ha konferensen.

Det landade på att vi skulle ha vår magiska konferens i Stockholm denna gång då det finns många unika och coola källarvalv ibland annat Gamla Stan som vi tyckte passade som tema för vårt event.

Nästa del blev att kolla vilken trollkarl vi skulle ha då det finns ganska många olika, vi ville ha en som var ett proffs och som jobbat för en del större företag sen innan, så vi visste att vi skulle få en kvalitetsshow.

Det tog ett tag efter en massa googlande men vi hittade rätt magiker som var fantastisk, riktigt otrolig show körde han. Det var en massa eld, tankeläsning och han involverade publiken i olika nummer. Ingen förstod i överhuvudtaget hur han bar sig åt. Bland det mest fantastiska vi sett.

Kvällen fortsatte och natten lång och efter showen stannade magikern kvar och körde några extratrick, han uppskattade nog att vi var så glade och verkade gilla trolleri. I alla fall var det vad han sa. Han berättade att han brukade åka runt i Sverige och även i andra länder och uppträda över 200 dar per år. Helt otroligt, han måste aldrig vara hemma haha.

Vi måste nog säga att detta var en av de mer lyckade personalfesterna vi haft faktiskt, kan verkligen rekommendera alla att boka en riktigt bra trollkarl till firmafesten, vi kommer definitivt göra det igen nån gång framöver då det var succé.

Vi ser redan fram emot nästa fest med företaget, då funderar vi på att dansa zumba, det kommer nog se fantastiskt roligt ut när Bosse på företaget kommer rocka loss, han brukar bjuda på sig själv och alla skrattar. Han är en skön kille.

Det var nog allt jag hade att skriva det här för denna gång, men jag återkommer med mer spännande saker framöver. Hoppas alla läsare får ett fortsatt trevligt år och att ni testar att boka en trollkarl till er firmafest i Stockholm, Göteborg eller om det nu är i Haparanda ni ska ha den.

/Fredrik